fredag 15 januari 2010

Dagens mat

Detta är lunchen. Det är Oopsies. Svingott!
Det är som langos typ. Eller smörgås. Men glutenfritt och väldigt Lchf.

Separera 3 ägg.
Vispa vitorna hårt (så där så att man kan vända bunken upp-och-ner utan att nåt ramlar ur).
Vispa sedan snabbt samman de 3 äggulorna med 85 g/1 dl Philadelpiaost (den feta, orginalvarianten).
Blanda sedan försiktigt i gulorna- och ostsmeten i äggvitorna.
Klicka upp 6 st på plåt (det är smart att använda bakplåtspapper).
Grädda på 150 grader i typ en kvart. Tills de fått lite lagom fin färg.


Idag (och alla andra gånger jag gjort dessa) har vi toppat med Creme Fraishe, stenbitsrom och lök.

Till middag blev det ost-och skinksallad med Holidaydipp. Jag var så hungrig så det blev ingen bild på det.

Nu är det kvällsmys med te och brieost.

Känner mig lite orolig i kroppen och har väldigt ont i huvudet. Lite sur också. Men "avgiftningen" går ändå bättre än väntat.

1 kommentar:

  1. De ser ju tämligen goda ut. Måste nog prova!

    -Catta

    SvaraRadera